Eazie gaat contactloos bezorgen bovenop strenge maatregelen in restaurants

Normal 3754
Afbeelding: Eazie

Als derde grote restaurant en bezorgformule bezorgd eazie vanaf vandaag alleen contactloos. Hierbij zet de medewerker de bestelling voor de deur en doet hij enkele stappen achteruit nadat hij heeft aangebeld. Betalingen op de website en in het restaurant zijn uitsluitend contactloos mogelijk en bestek en servies worden in het restaurant tijdelijk vervangen door disposables zodat de gast na het eten de verpakking direct in de afvalbak kan werpen. De maatregelen komen bovenop de strenge maatregelen die eerder al zijn doorgevoerd in de restaurants. Alles ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus.

"Gasten verwachten vanzelfsprekend dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van hun maaltijd. En ook voor onze medewerkers is het belangrijk dat ze veilig kunnen werken. Met de extra maatregelen vermijden wij fysiek contact tussen gasten en onze medewerkers ter voorkoming van de verspreiding van het virus.

Hierbij volgt eazie de adviezen van het RIVM nauwlettend op en worden deze waar mogelijk aangescherpt. Wij vinden het belangrijk dat wij dit kunnen uitspreken naar onze gasten, medewerkers én de ouders van onze medewerkers," aldus eazie.

Meer nieuws van OndernemersBode.nl
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief