Bitcoin waarde verviervoudigde in 2020. Maar moet je erin investeren?

Normal pexels worldspectrum 844127
Afbeelding: Pexels

Experts zeggen 'beter niet'. Ondanks de stijgende waarde die dit jaar kan stijgen tot 50K USD, mist cryptocurrency regulering en fundamentals die de prijs bepalen, waardoor de waardering fictief is.

De prijs van Bitcoin, die in 2020 verviervoudigde en op 31 december boven de $ 29.000 ging, zal naar verwachting verder stijgen en de grens van $ 50.000 overschrijden vanwege de recente institutionele acceptatie, meldde Mint .

“Bitcoin kan 50K USD overschrijden. Er is de afgelopen maanden veel institutionele adoptie gaande. De eerste trigger daarvoor was Paul Tudor Jones, die een van de legendarische handelaren was en postte dat bedrijven als Guggenheim, Fidelity en Blackrock verklaarden dat Bitcoin het potentieel heeft om goud te vervangen als een waardeopslag, '' alds Mint Gaurav Dahake, CEO, Bitbns

Experts zeggen dat de munt, die langzaam terrein wint onder niet-ingewijde investeerders, tijdens prijsdalingen een "sterkere steun" zal krijgen.

De cryptocurrency kan echter gevaarlijk zijn voor particuliere beleggers, gezien de fluctuerende prijzen, waarschuwen financiële experts.

Dit artikel verscheen eerst op KoopBitcoin.nl
Meer nieuws van OndernemersBode.nl
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief